Wat en Hoe van Z - Kind Nl Blog


Versie: 3 October 2011


Z-kind Nl Blog ging op 30 September 2011 het Internet in.Voor wie?

VOOR HET KIND EN HET KIND IN ONS – HET VOLWASSEN KINDWaarvoor?

1.        Het publiceren van verhalen & andere teksten door mij,  O. Teur, (alias Z-factor) geschreven, ter lering en vermaak.

2.        Zelfde als (1) voor beeldmateriaal.

3.        Publiceren van aangeboden material van derden, dwz. van buiten, van en/of voor kinderen.Hoe?

Een Blog, hoe leuk, makkelijk en nuttig ook, is niet zo veelzijdig als een echte website. In een website breng je verschillende onderwerpen onder in verschillende pagina’s, die weer een doorklik mogelijkheid kunnen hebben.

In een blog klassificeer en groepeer je je diverse typen “posten” door ze van een label te voorzien. De zijkolom van elke post op het scherm heeft een rubriek of lijst van benoemde labels. Door op zo’n label naam te klikken komen de “onderliggende posten” boven water en zichtbaar op het scherm.


Regels voor Bijdragen van Buiten

Bijdragen van buiten kunnen liefst per e-mail aangeboden worden. Door materiaal aan te bieden geeft u aan geen auteurs of copie recht over treden te hebben. U draagt zelf de verantwoordelijkheid voor uw eigen bijdragen! De Blogadministrateur zal zo’n bijdrage naar eigen inzicht publiceren of niet; en indien van wel waar nodig cosmetisch correctiewerk verrichten.

Materiaal kan ook via de comment faciliteit aangeboden worden. Ook hier behoudt de auteur zich het recht van publicatie voor, en geld dat de aanbieder verantwoordelijk is voor de inhoud van het aangeboden materiaal.

Geen opmerkingen: